tel:+31611130489 [email protected]

Elektrische mobiliteit in Den Haag

 

Elektrische scooter modellen op twee en drie wielen. Dat is CityCruiser.

 

CityCruiser is een nieuw bedrijf dat gevestigd is tegenover de jachthaven van Scheveningen. Voor de kenner van Den Haag en omstreken, tegenover restaurant Catch. Electrische mobiliteit is wat de toekomst is en nog veel meer gaat worden. Op dit gebied staan we nog maar aan de vooravond van deze vorm van mobiliteit. Wist je dat er alleen al in Den Haag op dit moment ongeveer 60 duizend brandstof brommer en scooters zijn  die nog gebruik maken van plaatselijk vervuilende brandstoffen. Niet echt gezond hebben de mannen van CityCruiser gedacht. Aan een transitie van schoon en stil willen we graag ons steentje bijdragen. In de “winkel ” van CityCruiser zal je dan ook alleen maar  RDW goedgekeurde stepscooters op 2 of 3 wielen vinden. De eerste selectie van Nederlandse importeurs heeft plaatsgevonden. Dit resulteerde in 4 verschillende merken en leveranciers. CityCruiser heeft duidelijk een keuze gemaakt voor stepscooters waar je met zijn tweeën mee op pad kan. Of dat nu een bedrijfsuitje, tour met gids of losse verhuur is 1 ding is zeker je krijgt een lach op je gezicht als je een keer op een CityCruiser hebt gereden. En niet alleen zelf, maar ook de mensen die je tijdens je ritje voorrijdt, zijn verwonderd met een glimlach. Hoe dat komt? De brede banden in combinatie met stil en schoon doet wat met de mensen. We willen toch allemaal een betere wereld voor ons zelf maar zeker voor de generaties na ons. We leven nu in een tijdperk waarvan we inmiddels allemaal vinden dat we zuinig moeten zijn op de aarde. Dat is precies de reden dat ook CityCruiser daar graag aan mee wil werken.

De bedrijfsuitjes die door CityCruiser worden georganiseerd zijn altijd op maat samengesteld, in overleg met de klant. De reden is simpel, elk bedrijf is anders en elk mens is anders. Een snelle offerte maken voor een bedrijf of groep is eigenlijk zo opgesteld. Toch krijg je het beste resultaat als er even meer tijd gestoken wordt in de voorbereiding zodat de offerte daarna aan een bedrijf wordt gepresenteerd en alles duidelijk direct is. Afstemming en aandacht zijn erg belangrijk om het bedrijfsuitje tot een geweldig succes te maken. Een afspraak om de aanvraag door te spreken bij CityCruiser of het bedrijf van de aanvraag maakt het persoonlijk en dat werkt.

De andere peiler van dit bedrijf zijn de tours met gids. Elke dag in de week is er een tour met een thema beschikbaar. Welk thema? Dat is op onze website te vinden. Elke tour start om 14 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. De gids neemt de groep mee op prachtige route waar natuur en stad elkaar versterken. Het is toegestaan om met de elektrische stepscooter door het duingebied op de fietspaden te rijden. De reden? CityCruisers zijn schoon en stil. Al eens in het Dunea water-win-gebied van Meyendal rondgereden of naar de zandmotor geweest? Met een CityCruiser is dat allemaal mogelijk.

Omdat in de Haagse stad met verwondering wordt gekeken naar de CityCruisers die in de stad rondrijden is er steeds meer vraag gekomen naar aankoop van een CityCruiser. Dat is ook zeker mogelijk en daarover informeren we u graag over de mogelijkheden voor zowel 2e hands als nieuwe stepscooters. En de toekomst gaat nog meer brengen.

Waar gaat het heen op dit gebied van elektrische mobiliteit? Zal de eenvoudige elektrische step worden toegelaten in Nederland, het laatste land van Europa waar het tot nu toe verboden is. dat van de minister van verkeer dat tot nu toe verboden heeft? CityCruiser kan particulieren en bedrijven hierin adviseren met op maat oplossingen.