tel:+31611130489 [email protected]

Scooter huren Scheveningen en Den Haag

Scooter huren in Scheveningen en omgeving van Den Haag, Verken deze geweldige steden met een ritje op onze gave scooters met “Dikke Banden”

SCOOTER VERHUUR SCHEVENINGEN & DEN HAAG 


In deze tijd zie je mobiliteit in steden veranderen. Kijk alleen maar naar de fiets de afgelopen jaren. Dit zelfde gaat nu ook gebeuren met brommer en wellicht ook stepjes in Nederland. Het bedrijf CityCruiser speelt hier alvast op in. Er zijn vele namen, maar om te beginnen. Is het een elektrische step (afgekort E-step) of is het een elektrische scooter (afgekort E-scooter). Andere namen die je in de markt ziet zijn: elektrische chopperof citycoco.

De E-scooter kent natuurlijk ook veel variaties van verschillende merken. Het bedrijf CityCruiser heeft er serieus werk van gemaakt en is op bezoek gegaan bij een aantal leveranciers in Nederland. De E-scooter is tenslotte een nieuwe ontdekking. Dat is nou precies wat Den Haag nodig heeft een nieuwe ontdekking die toekomstgericht is waarbij de stad Den Haag er op vooruit gaat. Schoon, stil en handige E-mobiliteit in een druk centrum. De toekomst is nu en zal een ander dementie aan de stad Den Haag geven.

Als je een E-scooter bij CityCruiser huurt, dan hebben we wel een waarschuwing. Mensen die je tegenkomt zijn verbaasd en gaan lachen. Dus plezier, vrolijk zijn en lachen hoort absoluut bij het huren van een E-scooter van CityCruiser. En in welke toestand stap jij eigenlijk af nadat je een E-scooter van CityCruiser hebt gehuurd?

Een E-scooter kan je al huren vanaf 1 uur voor 2 personen voor € 20. Dat is dus een heel uur lachen en plezier hebben voor € 10 per persoon. En CityCruiser wordt daar ook blij van.

Weetje waarom? Het bedrijf CityCruiser heeft maar één groot doel, happy customer met een mooie glimlach. Jij blij, wij blij.

 

Offerte aanvraag

Boek een van onze leuke workshops in combinatie met een bijpassend lunch, BBQ of diner-arrangement

E-scooter huren

Adres

Doctor Lelykadeb 244B
 
2583CP Den Haag

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m donderdag: 
11:00 – 18:00

Vrijdag: 
11:00 – 19:00

Zaterdag en zondag: 
10:30 – 19:00

Contact