tel:+31611130489 [email protected]

Bike rental in The Hague

 

Rent a special beach-bike in Scheveningen at CityCruiser. With a bike called FATbike (Specialized fatboy) you can easily drive on the beach. This is really amazing. Discover the beautiful beach between Scheveningen and Kijkduin. At the Uithof you can explore the mtb-track which is really big fun and exiting.

BIKE RENTAL THE HAGUE

Fatbike

WHOLE DAY    € 25,00 p.p.
GUIDED TOUR € 32,50 p.p.
2,5 hour tour on the Fatbike to Kijkduin via the beach, mtb track Uithof. (Minimum of 4 persons).

 

Je kent ze wel van die fanatieke fietsgroepen met een doel. Bij twee vrienden van CityCruiser zit dat wel goed. Doel is fietsen met plezier, kleine uitdaging(en) en liefde voor de fiets. Doordat het bedrijf CityCruiser, elektrische scooter verhuur, opgestart werd, moest er toch iets van een trapfiets bij. Fietsverhuur dus, maar wat? Doordat CityCruiser een pand is gaan huren in Den Haag, stadsdeel Scheveningen, zijn ze op het idee gekomen om een 7-tal FATbikes van het merk Specialized te gaan aanschaffen. Voor de liefhebbers/ kenners: de Specialized Fatboy afgemonteerd met SRAM X5 met hele vette Ground Control 26 inch 4,6 inch (12cm!!) dikke banden.

Waarom FATbikes? Stand, zee en duinen op loopafstand van CityCruiser, dus daarom een fietsverhuur die uitermate geschikt is voor dit soort ondergrond. Heerlijk over het stand met je FATbike langs de branding vanaf het havenhoofd in Scheveningen over het mullen en harde strand richting Hoek van Holland, wat wil je nog meer? Onderweg kom je lang een uniek deel in de wereld, de zandmotor. De zandmotor is een opgespoten schiereiland dat tussen Kijkduin en Monster ligt. Zeer de moeite waard om daar eens heen te rijden met een FATbike van CityCruiser.

Wat dacht je anders van het grootste waterwingebied van Zuid-Holland waar drinkwater door Dunea wordt “gemaakt” voor bijna 2 miljoen mensen? Aan rand van Scheveningen rijdt je zo het duingebied genaamd Meijendal in. Drankje of lunch bij boerderij Meijendal is een leuke stop in de route. Via de duinen en strand terug rijden naar de fietsverhuur van Citycruiser en je hebt een heerlijke dag in de natuur beleefd.

Dus wil je graag met een unieke fiets door Scheveningen/ Den Haag dat kan. Neem contact op met de fietsverhuur van CityCruiser.

Wil je met een (vrienden)groep op de Fatbike? Ook dat is mogelijk, onder begeleiding van een gids ga je een afwisselende en prachtige route fietsen. Wil je hierover meer weten, informeer naar de mogelijkheden.

Het bedrijf CityCruiser heeft maar één groot doel, happy customer met een mooie glimlach. Jij blij, wij blij.

 

Rental request